Retourformulier
 

Niet tevreden over uw aankoop? Dit vinden wij vervelend en we komen graag tot een passende oplossing.
U kunt altijd contact met ons opnemen en dan bespreken we de mogelijkheden.

_________________________________________________________________

Herroepingsrecht en bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief de eventuele verzendkosten, die bij aankoop zijn betaald, gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten, die bij aankoop zijn betaald, niet vergoed. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Routlet geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@routlet.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour via het retourformulier terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk
Producten die u via onze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Uitzondering verzegelde producten
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten, die bij aankoop zijn betaald, gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Routlet ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@routlet.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour via het retourformulier terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

___________________________________________________________________

Klachtenregeling

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. 
Wij raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@routlet.nl.
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.
Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2021 - 2023 Routlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel